Προβλέψεις για την Γαλλία 2019


                                                       

Αποτέλεσμα εικόνας για φρανψε flag gif

«Μπορεί να έχουμε υψηλές ιδέες για τη φύση των εθνών, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα έθνη λίγο απέχουν από το να είναι συμμορίες ληστών.» Κικέρων

Το 2019 για την Γαλλία είναι ασφαλώς ένα έτος κομβικό. Ο Εμμανουέλ Μακρόν έχοντας γνώση του τι έρχεται ανά την Ευρώπη προσπαθεί με παιδαριώδεις πρωτοβουλίες  να δείξει πως η Γαλλία έχει λόγο στην Ενωμένη Ευρώπη. Αλλά για ποια ενωμένη και ποια Ευρωπη μιλάμε όταν υπάρχει μια Pax Deutschland και ουσιαστικά είναι ολοι υπόδουλοι της Γερμανίας… Δυστυχώς λόγω του ότι ζούμε στιγμές 1936-1942 (*Ουρανός στον Ταυρο)  δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την παράδοση σε 24 ώρες τιτάνες της πολιτικής και της στρατηγικής όπως ο Στρατάρχης Πεταίν και ο αρχιστράτηγος Μωρίς Γκαμελέν θα μπορέσει το παιδί των Rothchild που εδρεύει στα Ιλίσια πεδία?


Το ετήσιο Μεσουράνημα ισούται με τον Ωροσκόπο της Γαλλίας και υποδεικνύει αρκετά εμπόδια σε μια προσωπικότητα στην προσπάθειά της για ανεξαρτητοποίηση. Οι Γάλλοι φέτος θα έχουν ένα αίσθημα κατωτερότητας (*λανθασμένα) και αυτό θα μετακυλά στην κυβέρνηση το άγχος αυτό.  Ένα σκάνδαλο θα απασχολήσει την κοινή γνώμη λόγω της απόκρυψης της αλήθειας από ένα κυβερνητικό στέλεχος.  Η Γαλλία θα πρέπει να υποκύψει μα και να εφαρμόσει με απόλυτη πειθαρχία τα κελεύσματα των Βρυξελλών. Έλλειψη χρημάτων. Περιορισμοί. Η τύχη που «στέρεψε». Όλα αυτά θα δημιουργήσουν μεγάλη ένταση στην Γαλλία και ίσως οδηγήσουν σε παραίτηση κάποια στελέχη.

Ο ετήσιος Ωροσκόπος σημειοδοτεί ένα άτομο, έναν λαό,  που είναι εκτεθειμένο και ανίκανο μπροστά σε κάποιες μεγάλες δυνάμεις ή σε άτομα μεγάλου κύρους. Κάποιοι τρίτοι καθιστούν τη δύναμή τους αισθητή ή αποτελούν οι ίδιοι αντικείμενο, με την έννοια της δύναμης του κράτους. Στην προσπάθεια να εξομαλυνθούν τα πράγματα θα υπάρξει μία εξαπάτηση. Η ανάγκη για καθαρές κουβέντες που δυστυχώς δεν γίνονται. Προσπαθώντας για πράγματα τα οποία είναι αβέβαια και επισφαλή. Το άτομο απέναντι στο οποίο είναι κάποιος προκατειλημμένος. Έχοντας επαφές με ακατάλληλα άτομα.  Η Γαλλία δεν θα τα πάει καλά στα οικονομικά και ως εκ τούτου θα έχουμε αλλαγή οικονομικού status.

Η ετήσια Σελήνη υποδεικνύει ανεξάρτητες γυναίκες που είναι ακατάλληλες ως διευθύντριες. Γυναίκες που κατέχουν αξιώματα τελικά προκαλούν δολοπλοκίες. Αποτυχίες. Οι ανώτεροι υπάλληλοι αδυνατούν να πράξουν το σωστό. Μάταιη προσπάθεια. Μια γυναίκα πραγματικά ραδιούργα. Η κοινωνική πρόνοια δεν θα αφήσει τους Γάλλους πολίτες στο έλεος του Θεού αλλά είναι άραγε τελικά αυτό το ζητούμενο;; Δεν αποκλείεται να δούμε νέα «κίτρινα γιλέκα» αλλά πολύ πιο οργανωμένα. . Ενωμένα στρατεύματα. Οργάνωση στρατού. Στρατιωτικές οργανώσεις.  Ομάδα μελέτης ή επίλεκτη ομάδα που εργάζεται κάτω από την προστασία του κράτους. Τα στελέχη της κυβέρνησης αλλά και του πολιτικού κόσμου θα προσποιούνται πως όλα βαίνουν καλώς. Οι ανώτεροι υπάλληλοι κάνουν με ταχύτητα το καθήκον τους. Κρατικός μηχανισμός που δουλεύει πολύ καλά.

Σύνοψη-Βασικά γεγονότα- Το «χρώμα» της χρονιάς: Το 2019 η Γαλλία θα περάσει «δύσκολα» εξαιτίας πολιτικής ανικανότητας. Είναι μια χρονιά με ακραία γεγονότα οπού τα «κίτρινα γιλέκα» θα επανέλθουν. Προβλήματα με σκάνδαλα που οδηγούν σε παρατήσεις και με τις τράπεζες.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget