Επιβεβαιωση Νο 1: Η Αμερική ΔΕΝ μπορεί να ειναι παντού!!!



Ξεκινάμε με το δεξί το 2019 (* Αστρολογικά έχει ξεκινήσει απο 22/12/2018) με μια πρόβλεψει που επιβεβαιωθηκε μέχρι κεραίας. Στην πρόβλεψη για τους ηγετες για το 2019 για τον Donald Trump εγραφα: Το ετήσιο Μεσουράνημα (*MC) ισούται με τον γενέθλιο Ουρανό του Αμερικανού προέδρου και αυτό δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα αφού θα τον δούμε πιο εκκεντρικό και απόλυτο απ’ ότι ήδη είναι. Η φιλοδοξία για να πετύχει πράγματα ίσως τον οδηγήσουν σε ακραίες εκφράσεις και μέτρα. Είναι μια χρονιά που φαίνεται πως  «ψυχραιμία» δεν θα είναι το δυνατό του σημείο του Αμερικανού Προέδρου. Όπως όμως είχε πει και ο Νεύτωνας «όπου υπάρχει δράση υπάρχει και μια ίση και αντίθετη αντίδραση». Αυτό σημαίνει πως στις επαναστατικές δράσεις και αποφάσεις του Αμερικανού προέδρου μεγάλο μέρος του λαού θα είναι …. απέναντι του. Ο λόγος του Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως ακόμα θα «μετράει» αλλά η εικόνα του θα πληγεί από σκευωρίες και fake news!!! Φέτος θα καταλάβει πως η Αμερική ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ πλέον να είναι παντού!!!


Συμφωνα με το   pronews

Όλος ο πλανήτης ασχολείται με το γιατί ο Ν.Τραμπ διέταξε την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από την Συρία προκαλώντας μια γεωστρατηγική αναδίπλωση και στέλνοντας «σήμα» αδυναμίας στου υπόλοιπους πλανητικούς αντιπάλους.
Ο λόγος είναι κατεξοχήν οικονομικός καθώς οι ΗΠΑ έχουν πλέον αρχίσει να αντιμετωπίζουν εξαιρετικά προβλήματα με το χρέος τους το οποίο πλέον τείνει να μην είναι διαχειρίσιμο απειλώντας ακόμα και το ίδιο το αμερικανικό δολάριο.

Πολλοί σύμβουλοι του Ν.Τραμπ του ζητούν να αντικαταστήσει τους στρατιώτες που φεύγουν με άνδρες ιδιωτικών εταιρειών τύπου «Blackwater-Ze-Akademi» που στην ουσία εργάζονται για τα σμυφέροντα της αμερικανικής κυβέρνησης χωρίς όμως να υπόκεινται στους περιορισμούς ενός νόμιμου στρατού και οι οποίες κοστίζουν πολύ λιγότερο από την μακροχρόνια παραμονή ενός εκστρατευτικού σώματος σε μια άλλη χώρα.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget