Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΤΊΜΗΣΗ ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2018


                                       

                                                          « Democracy has fallen…»

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του uranian journal σας χαιρετώ. Ο μήνας Οκτώβριος ήταν πολύκροτος αφού η Ελλάδα «χόρεψε» στα Ρίχτερ αλλά και βυθίστηκε στο πένθος με την απώλεια του Έλληνα ομογενούς Κων/νου Κατσίφα.
Η κοινωνία έχει εκφυλιστεί και άτομα που θα έπρεπε να αντιμετωπιστούν ως άρρωστα τελικά διαμορφώνουν μια γνώμη φαιδρή αποσυνθέτουν τον κοινωνικό ιστό.  Ήδη διαρρέει πως το 7% των αστυνομικών είναι ομοφυλόφιλοι και περήφανοι αλλά προφανώς δεν δήλωσαν αυτή την «περηφάνια» τους στις αρμόδιες υγειονομικές επιτροπές επιλογής προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ

            Ας δούμε τι μας λέει όμως ο μήνας Νοέμβριος 2018 για την Ελλάδα

Οι πρόοδοι υποδεικνύουν « Η ελπίδα είναι ο μεγάλος πλαστογράφος της αλήθειας.»

Ο προοδευμένος HADES  μιλά για τεράστιες δυσκολίες καθώς επίσης για επιδείνωση ή μετάδοση μιας ασθένειας. Κάποια «ταξίδια» κυβερνητικών απεσταλμένων φαίνεται πως δεν θα έχουν τα προσδοκόμενα αποτελέσματα. Από την άλλη ο ΑΡΗΣ σημειοδοτεί αξιόλογες αθλητικές επιδόσεις της χώρας που θα φέρουν έναν κοινωνικό ενθουσιασμό. Ίσως ακούσουμε για μια πολιτική (*βουλευτική) μεταπήδηση σε άλλο κόμμα. Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ μιλά για πολιτικές κινήσεις που είναι εντελώς απρόσεκτες. Σε επίπεδο επενδύσεων η χώρα θα λάβει μια απογοήτευση.  Τα πολιτικά ψέματα και οι ανακρίβειες βγαίνουν στην επιφάνεια. Κάποια πτώματα θα περιμένουν αναγνώριση!!!! Ο προοδευμένος KRONOS υποδεικνύει προβλήματα  με την συνταγματικότητα καθώς επίσης και με την λειτουργία της εκτελεστικής εξουσίας και μιλά για μια μικρής (*εναπομένουσας;) σε διάρκεια ηγεσία. Θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα με τους χώρους εκπαίδευσης και τους μετασχηματιστές της ΔΕΗ. Οι κυβερνώντες θα έρχονται συχνά-πυκνά σε δύσκολη θέση. Η ίδια η κυβέρνηση θα έρθει σε δύσκολη θέση λόγω συμπεριφοράς και συμβάντων που εμπλέκονται άτομα συγγενικού περιβάλλοντος ενός πολιτικού προσώπου που ανήκει στους «δικούς» της. Το ΣΔΟΕ και οι λοιποί μηχανισμοί θα εντατικοποιήσουν ελέγχους για να εξοντώσουν πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης.

Ο πλανήτης της δημιουργίας, ο ZEUS, υποδεικνύει την προετοιμασία για μια μάχη, για έναν πόλεμο. Θα υπάρξουν (*Νοέμβριο μήνα;;) καταστροφικές πυρκαγιές ενώ θα υπάρξουν καταστροφές στο μετρό και στο προαστιακό. Η Ελλάδα θα δεχτεί μια άνευ προηγουμένου ήττα και συντριβή. Μια συντριβή ενός αεροσκάφους. Ο Δίας μιλά για ένα άτομο  που δημιουργεί δυσαρμονία. Η ώθηση να ενεργήσει μέσα από κακές πράξεις. Αναγκασμένος εκ των περιστάσεων να κάνει μια κακή πράξη. .Η χώρα θα νοιώσε ευτυχία μεσα  από μια κατάσταση εξάρτησης. Βρίσκοντας την απαραίτητη προστασία προκειμένου να ξεφύγει τον κίνδυνο. Ο Βόρειος Δεσμός σηματοδοτεί επαφές και κινήσεις που είναι μοιραίες. Χώρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με έναν κίνδυνο άμεσα. Συναλλαγές με άτομα που κάνουν σκληρές αγροτικές εργασίες. Επαφές με αγροίκους. Παρενόχληση από άτομα που είναι της «πιάτσας». Μπραβιλίκια. 

Το Μεσουράνημα μιλά για βίαιες και παράτολμες κινήσεις αλλά και την έκτακτη σύγκλιση ενός συμβουλίου. Μια προσωπικότητα που θα εμποδιστεί στο ν’ ανεξαρτητοποιηθεί. Το WI σημειώνει πως σε κάποιους πολιτικούς δεν θα ιδρώσει τι αφτί τους. Η χώρα θα βρεθεί αντιμέτωπή με την μανία της φύσης (καιρικά και γεωφυσικά φαινόμενα). Στην πολιτική ζωή η αδιαφορία και η ξετσιπωσιά …προκαλούν!!! Ο Apollon σηματοδοτεί «επικοινωνία» κυβέρνησης και μεγαλο- επιχειρηματιών. Διάφοροι άνθρωποι βεβαιώνουν κάτι, επικυρώνουν - καταμαρτυρούν ή πιστοποιούν την αλήθεια. Το κοινό πρέπει να αποδείξει τη διανοητική πεποίθησή του. Μάχομαι για τις ιδέες μου. Μια ξαφνική-αιφνίδια αλλαγή σε θέματα κάποιας κυβερνητικής θέσης. Παραίτηση. Οικογενειακή αποσύνθεση. Οι προϋπολογισμοί και τα πλάνα εταιριών διαλύονται. Έλλειψη κατοικίας.

Ο προοδευμένος Πλούτωνας μα και η προοδευμένη Σελήνη υποδεικνύει τον λαό που αρχίζει και κάνει μια συλλογική μεταστροφή , απορρίπτει οτιδήποτε σχετίζεται με μη σωστό και που ξεφτιλίζει τα χρηστά ήθη και έθιμα.  Δεσποτικές γυναίκες. Πρόσωπα που μπορούν να θεσπίσουν την ισχύ και το κύρος. Ξαφνικά εμφανιζόμενες ικανότητες. Κυβερνητικές διαταγές, οι οποίες αποσύρονται. Ξαφνική αλλαγή σε μια Υπηρεσία. Ο Vulcanus σημειοδοτεί μια τεράστια επιτυχία της Ελλάδας. . Ώρες μεγάλης επιτυχίας. Ο λαός κινητοποιείται. Ένας λαός που εξιτάρεται. Μεγάλη επιτυχία των εθνών. Μια κούραση που αξίζει τον κόπο. Ριζική μεταμόρφωση. Υπόγειες εκρήξεις.. Μαφιόζικα χτυπήματα που έχουν την «έγκριση» ή εμπλοκή κυβερνητικού στελέχους. Επιπρόσθετα, μεγάλη ζημιά κάνει ο Κρόνος που ισούται με τον Hades και μιλάει για ένδεια  και  φυλάκιση. Σκληρή τύχη. Αποκλεισμός ή παραγκωνισμός μέσω ασθένειας. Μελαγχολία. Επιδείνωση μιας κατάστασης μέσα από σχέσεις και υπολείμματα του παρελθόντος. Δυσκολίες μέσα από σχόλια και κουτσομπολιά. Έλλειψη χρημάτων και φριχτά προβλήματα με προσφυγές και μετανάστες. Παράλληλα σηματοδοτεί και δύσκολες περιστάσεις και βρίσκοντας νέες δυσάρεστες συνθήκες. Η χρήση βίαια δύναμης. Τυφλή δύναμη. Τεράστιες δυνάμεις που είναι δεσμευμένες. Το άκουσμα  και το ξέσπασμα ενός μεγάλου πολέμου. Δυνάμεις που εγκλωβίζονται στη μάχη. Ικανότητα στην χρήση όπλων και στην συντήρηση αυτών.
Ο προοδευμένος Ωροσκόπος  σημειοδοτεί έναν απρόσμενο πολιτικό χωρισμό. Βάζοντας τους άλλους να είναι κάτω από την ένταση, τον εύθυμο ενθουσιασμό και την προσδοκία. Ο Poseidon μιλά για  το συναίσθημα της ελευθερίας και της ισότητας των ανθρώπων μεταξύ τους. Επαφές με πολλούς μέσω παρόμοιας παγκόσμιας έννοιας ή της ίδιας θρησκείας ή ιδεολογίας. Μιλά όμως και Μέτρα εκπαίδευσης που λαμβάνονται από το κράτος. Υποβάλλοντας τους άλλους σε τέτοια μέτρα. Μια δοκιμασία ή ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο.

Τέλος ο Ουρανός μας προετοιμάζει για μια «ιδεολογική» επανάσταση που θα την συναντήσουμε και πάλι τον Μάρτιο του 2019 και μετά.  Μιλά για μια εσωτερική επανάσταση. Η αποκάλυψη των ψεμάτων και η γνωριμία με την αλήθεια λειτουργούν ευεργετικά στον κόσμο. Ξαφνική υλική απώλεια ή απώλεια από φθορές κτηρίων. (*Αν νοικιάζετε για παράδειγμα σπίτι καλό θα είναι να κάνετε έναν έλεγχο). Λαμβάνοντας μια απόφαση.


Οι διελεύσεις προκαλούν: Το όπλο των πολιτικών είναι η λήθη των λαών. ΛΕΝΙΝ

Ο διελαύνων Κρόνος μιλά για κρατική καταστολή της όποιας δράσης (*ή μάλλον αντίδρασης). Λανθασμένες διαταγές επιφέρουν μεγάλες απώλειες. Μείωση των «πιθανοτήτων» για κυβερνητικό happy-end. O Hades μιλά για «πολιτικές -ύαινες» που ενώνονται στο όνομα μιας «εθνικής ανάγκης και συνεννόησης». Επιπρόσθετα «διάφοροι-τρίτοι» υποκινούν μια κατάσταση στα εδαφικά μας  δικαιώματα. Προβλήματα με βανδαλισμούς και εμπρησμούς!!! Αρχαία κείμενα και αντικείμενα ίσως προκαλέσουν σάλο. Ο Πλούτωνας σημειοδοτεί ύπουλα τεχνάσματα μα κι απάτη που δεν γίνονται αμέσως αντιληπτά.  Η κυβέρνηση έχει «μεγάλα» σχέδια αλλά θα μείνουν στα συρτάρια.

Ο Zeus σημειοδοτεί πολιτικό εξαναγκασμό και πως οι κυβερνητικοί, με διαφόρους τρόπους, εξαναγκάζουν αρκετούς «διαφωνούντες» τελικά να κάνουν αυτό που η κυβέρνηση επιθυμεί. Απειλή από μια χώρα- σύμμαχο!!! Προβλήματα με μηχανικές βλάβες σε τραίνα και οχήματα του δημοσίου ή του κράτους. Από την άλλη ο ΟΥΡΑΝΟΣ σημειοδοτεί αναταραχές από μια προβληματική, πλην όμως, επώνυμη, εταιρεία. Ο Βόρειος Δεσμός υποδεικνύει προβλήματα με αγρότες και απώλειες ζωών μέσα από άτομα του υποκόσμου. Ζητήματα με αναταραχές σε σχολεία.
Ο Vulcanus σημειοδοτεί μια μάχη επιχειρημάτων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.  Εξαναγκασμός να δεχτεί ή χώρα κάτι ως τετελεσμένο. Η δημοσιογραφία (*η πλειονότητα της) θα «σφάζει» την κυβέρνηση με την πένα της. Μια περίοδος δύσκολη διότι η χώρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και ενάντια στην δύναμη στην φύσης. Η διαφθορά  θα φανεί πως δεν έχει χρώμα και ιδεολογία. Η κυβέρνηση χρησιμοποιώντας ανήθικες μεθόδους πάει να βγάλει knock out τους πολιτικούς της αντιπάλους. Ο Apollon ισούται με τον Δία μιλά για μια μεγάλη επιτυχία σε επιστημονικά ζητήματα και επιτεύγματα. Επιτυχία σε οικονομικά ζητήματα. Το κεφάλαιο. Η εκμετάλλευση και η οικονομική άνοδος δια μέσω της επιστήμης ή του εμπορίου. Αρπάζοντας τις ευκαιρίες που δημιουργούνται δια μέσω της εύνοιας της τύχης. Επιχειρήσεις με πολλά αντικείμενα. Μεγάλη φιλοδοξία. Επαγγελματική επιμόρφωση. Εμπόριο που σχετίζεται με το εξωτερικό. Επιπρόσθετα θα έχουμε και μια μεγάλη απάτη. Το “Colpo Grosso”. Ένα άτομο που τάζει και δίνει υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.  Μεγάλη αποδυνάμωση. Το άτομο υποφέρει από πολλές εχθρότητες. Δημιουργώντας πολλούς εχθρούς.

Ο Poseidon υποδεικνύει πως η χώρα θα υποβληθεί σε κάποια τεστ (*ελέγχους) προκειμένου να αποδειχθεί πως όλα βαίνουν και είναι καλώς. Ένα πρόσωπο που είναι υπό πίεση. Μυστικές και άλλες ανάλογες υπηρεσίες αρχίζουν και «διαρρέουν»  κάποιες προπαγανδιστικές ειδήσεις, καταγραφές και συνομιλίες. Ο Admetos ισούται με τον AS  άξονας της σταθερότητας, των αμετακίνητων θέσεων και πεποιθήσεων. Η απόσυρση, η παραίτηση. Λίγες γνωριμίες, στενό οικογενειακό περιβάλλον. Νοιώθοντας αίσθηση κατωτερότητας έναντι των άλλων. Απομάκρυνση από τους άλλους. Αδυναμία αντίληψης του εξωτερικού κόσμου. Η τακτοποίηση. Περιορισμένες επαφές. Η ικανότητα των επαφών με τους άλλους δυστυχώς δεν είναι το ισχυρό «χαρτί» του ανθρώπου αυτού. Αδυναμία (**λόγω του αμετακίνητου χαρακτήρα) να έχει επαφές και σχέσεις με τον κόσμο. Ιδέες που γίνονται κατανοητές μόνο από λίγους ανθρώπους. Δημιουργώντας εχθρούς μέσω των ιδεών κάποιου.

Ο διελαύνων Ποσειδώνας σημειοδοτεί εργασιακό τέλμα σε επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου. Η χωρα , φαινεται, σε κατάσταση διάλυσης. Το άτομο που κινδυνεύει από φωτιά και εγκαύματα. Στειρότητα. Τα υγρά καύσιμα, η αποδοχή κάποιων λαθών και απωλειών. Μυστικός θυμός. Μια “στημένη” μάχη, ένα “στημένο” παιχνίδι. Η βενζίνη. Η γιάφκα όπου έχουν κρύψει όπλα. Αντιπάθεια και δοκιμασίες δια μέσω της σεξουαλικότητας. Ανεξέλεγκτη φαντασία Ο Cupido σημειοδοτεί την στάση που διατηρεί κάποιος απέναντι στην κοινωνία, την οικογένεια και τις τέχνες. Η ώρα της συμφωνίας (**της υπογραφής, της επικύρωσης). Επαγγελματική δραστηριότητα σε θέματα εκπαίδευσης .Κάτι που είναι επείγον.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget