Γνωρίζοντας του άξονες: Οι αξονες της WI (* μηδενική Κριού)







Wi = ο Άξονας της Γης

 0o Κριού (Aries Point ή Vernal Point ή Winderpunkt ή WI) : Είναι η μηδενική μοίρα του Κριού η οποία λέγεται και ο Άξονας της Γης. Το αστρολογικό σημείο αυτό αντικατοπτρίζει την προσωπική ζωή, τις καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα σε τοπικό ή/και παγκόσμιο επίπεδο (*κι ασφαλώς ο άνθρωπος όσο ζει και υπόκειται στο φυσικό σώμα αναγκαστικά εναρμονίζεται με τις συνθήκες και τις δράσεις που συμβαίνουν γύρω του). 

Medical Astrology: Σε θέματα ψυχικής και σωματικής υγείας, η μηδενική μοίρα των παρορμητικών (Wi ή Aries) περιγράφει το πώς ένα ζήτημα υγείας μπορεί να επηρεάσει την ζωή του ατόμου εκτός των συνθηκών του περιβάλλοντος. Επίσης περιγράφει προβλήματα υγείας που σχετίζονται με δραστηριότητες εκτός οικίας ή σε κάποιους ειδικούς χώρους ή προορισμούς (πχ ατύχημα κατά την διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, πτώση από μοτοσυκλέτα κλπ).



WI/MC: Η στάση που κρατά κάποιος απέναντι στον κόσμο. Αυτό που αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Το εγώ του ατόμου σε σχέση με τον έξω κόσμο. Μια στιγμή που την “μοιράζομαι” με τον κόσμο (αναρτήσεις σε facebook, instagram, twitter κλπ). Το τι θα φέρει η “στιγμή”, τι θα φέρει το λεπτό. Εργασία στον δρόμο (ταξί, καντίνα, κούριερ, περίπτερο κλπ).



WI/AS: Η ικανότητα ή όχι του να γίνει κάποιος ένα ισχυρό ή όχι κομμάτι στην παρούσα ενσάρκωση. Η φήμη ως περιβάλλον και οικογένεια. Tο περιβάλλον σε σχέση με το κόσμο. Οι επαφές με άτομα που δεν γνωρίζω. Τα συνέδρια. Οι συναντήσεις. Οι προσωπικοί χώροι συναντήσεων.



WI/SO: Οι καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι καταστάσεις που συμβαίνουν στον κόσμο τι αντικατοπτρισμό έχουν επάνω μου. Ο μακρόκοσμος και ο μικρόκοσμος. Πρόσωπα δημόσιου βίου. Ομάδα ατόμων σε δημόσιο χώρο. Μια μικρή ομάδα ανθρώπων. Μόνος ανάμεσα στο πλήθος. Η σχέση της καθολικότητας στο σώμα. Το σώμα ως υπόσταση. Το σώμα και όλα τα σχετικά με το σώμα. Τα βιολογικά προβλήματα και τα θέματα της καθημερινότητας.



WI/MO: Έθνη. Λαοί. Σχέσεις με θηλυκά πρόσωπα, τους ανθρώπους και τις χώρες. Οι αντιδράσεις του κοινού. Ένα είδος της Δημόσιας Εικόνας. Η νυχτερινή ζωή. Τα ζητήματα επάρκειας διατροφής σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα απαραίτητα για την επιβίωση τρόφιμα. Τα παιδιά των φαναριών. Η παλίρροια.



WI/KN: Το πεπρωμένο μαζί με τον κόσμο, μαζί με την χώρα που βρίσκομαι. Συνδέσεις με το κοινό. Γενικές επαφές. Πολλές ενώσεις, συμμαχίες. Ένωση ή συμμετοχή πολλών προσώπων σε ένα εγχείρημα. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. H κοινωνική δικτύωση. Η κίνηση στο δρόμο. Οι διαδρομές.



WI/ME: Η γενική άποψη. Γενική σκέψη. Η κοινή γνώμη. Ειδήσεις. Οι ανοιχτές συζητήσεις. Τα κουτσομπολιά. Tα νιάτα. Τα σχολεία (παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, το δημοτικό). Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Η στατιστική. Οι μαζικές επικοινωνίες. Κίνηση.


WI/VE: Ειρήνη. Η αγάπη γενικά. Έλξη και εκδήλωση της αγάπης. Η δύναμη της έλξης. Κάποιος που περιβάλλεται από πολλούς ανθρώπους με αγάπη. Καλή θέληση. Οι εκθέσεις. Οι εκδηλώσεις-συναυλίες που πραγματοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους.



WI/MA: Οι δυνάμεις της φύσης υπό μια γενική έννοια. Δασική πυρκαγιά. Οι δυνάμεις της φύσης. Εργασία, τραυματισμοί, εργατικά ατυχήματα. Τραυματισμός στον δρόμο. Εργασία που απαιτεί ενέργεια. Τα αθλήματα που είναι δημοφιλή στις μάζες (ποδόσφαιρο, μπάσκετ κλπ). Έχοντας Θάρρος.



WI/JU: Η ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο. Η κερδοσκοπία σε παγκόσμιο επίπεδο. Καλή τύχη. Καλή τύχη και γενικότερα επιτυχία. Χρήματα. Κατοχές. Γενική ικανοποίηση. Ικανοποίηση. Η Δικαιοσύνη. Η φιλοσοφία.



WI/SA: Το κάρμα σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα μειονεκτήματα σε μια υπόθεση. Γενικές απώλειες και χωρισμοί. Θάνατος. Χωρισμός. Απώλειες ιδιοκτησίας. Χρεωκοπία. Οι ευθύνες του καθενός. Η έλλειψη σεβασμού.



WI/UR: Αποκαλύψεις. Διαφωνίες. Ξαφνικά γεγονότα. Ενθουσιασμός και ξαφνικά γεγονότα. Εκρήξεις. Σεισμός. Κεραυνοί.



WI/NE: Το πεπρωμένο του πλανήτη. Χάος. Αβεβαιότητα. Γενικές απώλειες. Διαλύσεις. Τα μυστικά. Εξαπάτηση. Σύγχυση. Η αβεβαιότητα για το παρόν μα και το μέλλον. Άρνηση. Απογοητεύσεις. Ονειροπολήσεις. Κάτι που βρίσκεται μακρυά και εκτός δρόμου. Η τέχνη της επικοινωνίας. Δηλητηριάσεις. Δηλητηρίαση αίματος. Σύγχυση. Aπώλεια μνήμης. Αμνησία.



WI/PL: Γενική αντίληψη και κατανόηση. Ανάπτυξη ή αλλαγή. Οι μαζικές αλλαγές. Μια "ώθηση" στην ανάπτυξή κάποιου. Μεταμόρφωση. Οι τάσεις για μεταμόρφωση.



WI/CU: Γάμος ή τέχνη γενικά. Γάμος. Κοινωνικότητα. Κοινωνικές υποθέσεις. Λέσχη. Ενώσεις. Σύλλογοι. Τα σχολεία γενικά. Κοινωνικές ομάδες πολιτισμού. Προϊόντα τέχνης. Κοινή επιχείρηση αποθεμάτων (*stock house).



WI/HA: Γενική κακοτυχία. Κακοτυχία. Γενική ένδεια. Φτώχεια σε ευρύτερη κλίμακα. Καταστροφές. Δοκιμασίες. Οι συμμορίες του δρόμου. Οι κακόφημες περιοχές. Επιδημίες. Πανούκλα. Ορυχεία.


WI/ZE: Πόλεμοι. Πολεμικές δυνάμεις. Ένας λαός που “ανεβάζει στροφές”. Γενική ώθηση προς μια δραστηριότητα. Νόμοι και δυνάμεις της φύσης. Σιδηρόδρομοι. Πυρκαγιές. Ελεγχόμενη πυρκαγιά. Πυροτεχνήματα. Οι δημόσιοι σιδηρόδρομοι. Μηχανές που έχουν ως κινητήρια δύναμη τον ατμό.



WI/KR: Μεγάλες δυνάμεις, έθνη και κυβερνήσεις. Tο κράτος. Σημαντικές προσωπικότητες ή διεθνή γεγονότα. Μεγάλες δυνάμεις (έθνη). Η δύναμη της εξουσίας και των εκτελεστικών οργάνων αυτής, κυβερνήσεις. Οι ανώτεροι υπάλληλοι, το κράτος . Oι κρατικοί υπάλληλοι που έχουν μεγάλη εξουσία (Γιατροί, δικηγόροι, εισαγγελείς, αστυνομικοί κλπ.).



WI/AP: Δόξα. Γενική αναγνώριση. Τιμές ή επιτυχία. Η εξάπλωση μα και η επέκταση σε αυτή την γη. Το παγκόσμιο εμπόριο. Γενική ευημερία στο εμπόριο και την επιστήμη. Διάδοση και επέκταση του εμπορίου, ή της επιστήμης. Η ποσότητα (*μειωμένη ή αυξημένη) στο εμπόριο ή στην επιστήμη. Διαφήμιση. Πολλοί ταξιδιωτικοί προορισμοί. Τα ταξίδια.



WI/AD: Θάνατος σε αυτήν την γη. Το τέλος. Παγωμένες καταστάσεις. Αδύνατον να ξεκολλήσει κάποιος από μια κατάσταση. Σταμάτημα. Διακοπή. Τα βασικά αγαθά. Πρώτες ύλες. Οι χειμερινές συνθήκες διαβίωσης. Υπόλοιπο. Κυκλοφορία.



WI/VU: Οι δυνάμεις της φύσης. Η μοίρα του λαού. Τα κατασταλτικά μέτρα. Η δύναμη να αναγκάσει το πλήθος. Η πίεση που ασκεί ο κόσμος. Εξαναγκασμός στην μέση του δρόμου.



WI/PO: Οι ιδέες και η κουλτούρα. Η πνευματώδης κατάσταση. Προπαγάνδα. Οι ψεύτικες ειδήσεις των media.


WI/CH: Το άτομο έχει έρθει για να δώσει έναν κοινωνικό αγώνα μαζί με τους άλλους. Αν και θέλει να είναι ο «πρώτος μεταξύ ίσων» εντούτοις μπορεί να θυσιάσει το εγώ του για χάρη του συνόλου.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget