Deutsche Bank-Τα ειχα πει εδω και χρόνια!!!!


Σχετική εικόνα



ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το άρθρο είναι αναδημοσίευση από το προηγουμενο blog που είχα!!!! Παραθέτω και το link για του λόγου το άληθές!!!

https://astrolabor.blogspot.com/2016/07/deutsche-bank.html


Πανικός άνευ λόγου ή Τιτανικός με κρυμμένες αιτίες


Η Deutsche Bank θεωρείται η ναυαρχίδα της Γερμανικής οικονομίας συνάμα δε της Ευρώπης όλης αφού η Γερμανία έχει επιβάλει μια «άτυπη» Pax Deutschland. Η Γερμανία όμως είναι από την φύση της μια χώρα που ανά τακτά χρονικά κάνει τις προσπάθειες να επιβάλει τα θέλω της με τρόπους συχνά (*αν όχι πάντα) μη σύννομους…. Βυθίζοντας με τις πρακτικές της την Ευρώπη (τουλάχιστον) σε ύφεση.
Αυτά όμως που συμβαίνουν ΤΩΡΑ τα  είχα γράψει σε σχεδόν «ανύποπτο» χρόνο σε άρθρο που ανέβηκε στο διαδίκτυο στις 20/12/2014 και ώρα11:00  που γράφει τα εξής: «Τι θα φέρει όμως ο Κρόνος σε παγκόσμιο επίπεδο κατά την παραμονή του στον Τοξότη:
Θα φέρει ανακατατάξεις σε χώρες ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν αποσχιστικές τάσεις φυλών, εκτάσεων, θρησκευτικών διαφοροποιήσεων από ένα έθνος-κράτος. Σε «ενώσεις» κρατών (πχ Ε.Ε, ΝΑΤΟ) η είσοδος ή οι συζητήσεις προς ένταξη ενός κράτους να πυροδοτήσει αντιδράσεις.Ίσως και φυγή μέλους να υπάρξει στην προκειμένη περίπτωση. Νόμοι που θα προκύψουν θα είναι απάνθρωποι. Κατά την γνώμη μου η υφήλιος θα περάσει μια τεράστια οικονομική κρίση από το Σεπτέμβριο του 2015 έως τον Ιανουάριο του 2016 και από τον Αύγουστο του 2017 έως και Νοέμβριο του ιδίου έτους, αφού ο Κρόνος θα βρεθεί σε επαφή με την μηδενική Κριού και αυτό υποδηλώνει οικονομική κρίση και χρεωκοπία. Στην πρώτη προαναφερθείσα ημερομηνία ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας θα έρθουν σε «επαφή» με το Widderpunkt ή αλλιώς μηδενική Κριού. Αυτό από μόνο του προϊδεάζει για σοβαρές ασθένειες με την μορφή επιδημίας ή ακόμα και πανδημίας. Προσοχή θα χρειαστεί επίσης και στα ζητήματα με την θρησκεία, διότι ίσως να έχουμε σχετικές «εκτροπές», φανατισμό, βία ή αλλαγές.

Γενικά πιστεύω πως ο Κρόνος στον Τοξότη είναι προβληματικός αφού θα φανερωθούν νέες πολιτικές ιδεολογίες οι οποίες όμως ουσιαστικά θα αποσκοπούν στην ακόμα περισσότερη συγκέντρωση κεφαλαίων στα χέρια των ολίγων.Έτσι, ο Κρόνος για τα επόμενα 2 ½ έτη θα στιγματίσει την ανθρωπότητα ανασύροντας στην επιφάνεια προβλήματα που ήταν «καλά κρυμμένα» όσο δηλαδή ήταν ο Κρόνος στον Σκορπιό.

Επίσης για να προλάβω  κάποιους που ισως πουν «οκ εκ των υστέρων τα είπε» η ανακοινωση πως η Αγγλια πάει για δημοψηφισμα εγινε από την Βασιλίσσα Ελισάβετ στις 27/5/2015 (** μηνες αργότερα από το αρθρο): «Η βρετανική κυβέρνηση του Συντηρητικού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα ότι θα προωθήσει ένα νομοσχέδιο για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, μέχρι τα τέλη του 2017, με το ερώτημα της παραμονής ή μη της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ας περάσουμε στα της Deutsche Bank…..



Σήμερα από τον ιστότοπο astrolabor.blogspot.com  θα τολμήσουμε να κάνουμε μια «εύρεση» της ώρας γέννησης και να δούμε έπειτα εάν λειτουργεί. Εμείς θα πάρουμε για επίσημο χάρτη ΟΧΙ την ίδρυση της με την υπογραφή του Βασιλέως της Πρωσίας (10.3.1870) αλλά την πρώτη της συναλλαγή 10.04.1870 στο Βερολίνο.

Αν και οι δυο «περιπτώσεις» προοιωνίζουν δύσκολες καταστάσεις ας δούμε την πρώτη συναλλαγή με ώρα 08.00 (*ώρα που αρχίζουν τις συναλλαγές τους οι δημόσιες υπηρεσίες).

Πάμε να δούμε το πρωινό της 15ης Σεπτεμβρίου 2008 και ώρα 09:00 στην Νέα Υόρκη που κατέρρευσε η Lehmann Brothers. Ο διελαύνων Ήλιος συναντά τον Ωροσκόπο και τον Hades (**βλέπετε έχει Ωροσκόπος/Hades η προσωπική δυσαρέσκεια, παίζοντας βρώμικα) και σήμαινε πως «εκθέτει τον εαυτό της σε μεγάλο κίνδυνο». Παράλληλα οι διελαύνοντες Πλούτωνας και Hadesαντίστοιχα τελικά συναντούν τον γενέθλιο Κρόνο αλλά και το προοδευμένο Μεσουράνημα.(**Κρόνος/Hades σκληρή ποινή, φτώχεια-  ενώ το Πλούτωνας/Hades σημαίνει πηγαίνοντας από το κακό στο χειρότερο). Άρα σχηματίζει Πλούτωνας/Hades = MC= Κρόνος (**Saturn) που σημαίνει Αναξιοπιστία και ανεντιμότητα . Η πτώση. Παρακμή αλλά και μια κακή κατάσταση που τελικά επιδεινώνεται.
Ας πάμε λίγο στο κραχ του 1987 την λεγόμενη «Black Monday» ή αλλιώς «Μαύρη Δευτέρα» κατά το ελληνικότερο στις19/10/1987. Ο προοδευμένος άξονας Ωροσκόπου/Hades  συναντά τον άξονα Άρη/Ουρανού (ατυχήματα) και Σελήνης/ Κρόνου(*γκαντεμιά, η ώρα της δοκιμασίας) αντίστοιχα σηματοδοτώντας τεράστιες απώλειες….

Παρά ταύτα και παρά το ότι το 2008 το κραχ της Lehmann Brothers συνεταραξε την ανθρωπότητα μετά από ένα έτος ο τότε πρόεδρος της Deutsche Bank ο Ακερμαν δήλωνε ανερυθρίαστα πως η τράπεζα διαθέτει ατέλειωτα αποθεματικά ενώ πρακτικά είχε ζημιές 12 δις € . Όλα αυτά για να μην χάσει η τράπεζα την αξιοπιστία της και μην ανακεφαλαιοποιηθεί από το κράτος. ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ και μιλούν οι Γερμανοί για εντιμότητα και καθαρές συναλλαγές….



Ας κάνουμε όμως μια ελαφρά «επαλήθευση» στα δυο γεγονότα με βάση το Annual της κάθε χρονιάς.  Το Annual του έτους 2008 (που έσκασε η Lehmann Brothers). Ο ετήσιος Ωροσκόπος είναι σε επαφή με τους άξονες Ήλιος/Hades (αποσύνθεση) καιΠοσειδώνα/Vulcanus (ατυχήματα, έλλειψη νηφαλιότητας) και αυτό μας δινουν ως ερμηνεία κρατώ κάποια «μυστικά» -Δοκιμάζοντας μέσω άλλων μια μεγάλη εξαπάτηση ή μια απογοήτευση. Ενώ ο ετήσιος Admetos είναι σε επαφή με τους άξονες Ηλίου/Kronos(επίσημα έγγραφα-κλήτευσηΚρόνος/Ποσειδώνας(Απάτη, υπεξαίρεση και Wi/Ουρανός (αποκαλύψεις-ξαφνικάά γεγονότα) γεγονός που σηματοδοτούσε μια απρόσμενη καταστροφή, τέλος μιας κυβέρνησης ή μιας ανεξαρτησίας, μια χρόνια κατάσταση που κάποια στιγμή φέρνει το απόλυτο τέλος.
Φέτος (2016) στο annual ο πλανήτης των απρόσμενων γεγονότων ο Ουρανός ισούται με το γενέθλιο Ερμή και ισούται με τον άξονα Άρη/Ποσειδώνα που αυτό σηματοδοτεί ξαφνικές ειδήσεις μα και ξαφνική καταστροφή.

O Admetos από διέλευση συναντά τον γενέθλιο Admetos (*άρα πάμε για ενεργοποίηση γενέθλιας εξίσωσηςAdmetos (*tr)= Admetos (natal)= Πλούτωνας (natal)= WI/Apollon= Ουρανός/Hades σηματοδοτώντας μια περίοδο αρχής γενομένης από 16/7/2016 και καταλήγοντας έως και τις 20/8/2017 που θα βγάλει αλλαγή στάσης ή ακόμα και status, στασιμότητα και μη εξέλιξη, ζημιά η οποία δεν μπορεί να αποκατασταθεί και μια κατάσταση η οποία είναι μη αναστρέψιμη….


ΤΕΛΟΣ Α’ μέρους…. & scripta manent.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget